Pļaviņās par 20 eiro liela kukuļa došanu aiztur autovadītāju

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Piektdien par 20 eiro liela kukuļa došanu likumsargi Pļaviņās aizturējuši kādu autovadītāju, informēja Valsts policijas pārstāve Ieva Sietniece.

1954.gadā dzimis vīrietis, vadot transportlīdzekli pa Daugavas ielu, pārkāpa atļauto braukšanas ātrumu - autovadītājs brauca ar ātrumu 81 km/h, pie atļautā 50 km/h. Lai netiktu noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, viņš mēģināja policistiem iedot 20 eiro.

Autovadītājs tika aizturēts.

Pret vīrieti sākts kriminālprocess par kukuļdošanu, par ko sodīt var brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu. Tāpat vīrietim būs jāatbild arī par atļautā ātruma pārsniegšanu.

Zemgales reģionā šogad policisti aizturējuši jau 63 kukuļdevējus, pret kuriem sākti kriminālprocesi. Policija turpina strādāt pastiprināti kukuļdošanas apkarošanas jomā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu