Bagāžniekā uz «Maķīti» - ne tā labākā ideja

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgā aizvadītajā nedēļas nogalē pieķerts kāds jaunietis, kurš ceļā uz ātrās ēdināšanas restorānu «McDonalds» divus draugus vizinājis bagāžniekā, TVNET uzzināja Rīgas pašvaldības policijā.

Pagājušajā nedēļas nogalē Rīgas pašvaldības policijas darbinieki saņēma informāciju, ka Slokas ielā manīts aizdomīgs «Audi», kura vadītājs varētu būt sēdies pie stūres reibumā. Ziņotājs arī stāstīja, ka automašīnā sakāpuši vairāk cilvēku, nekā tajā paredzēts.

Policisti uzreiz devās uz norādīto ielu, kur ātri vien pamanīja zvanītāja minēto auto. Pēc tā apturēšanas izrādījās, ka vadītājs ir skaidrā, taču tika konstatēts cits pārkāpums - viņš bagāžniekā veda divus savus draugus.

Jaunietis skaidroja, ka tā darījis, jo esot gribējuši paēst «McDonald's». Tā kā bijis jābrauc no Bolderājas, viņš neesot gribējis braukt divreiz, tādēļ divus draugus aicinājis kāpt bagāžniekā.

Policija atgādina, ka gandrīz visās ātrās ēdināšanas iestādēs ir iespējams paņemt ēdienu līdzņemšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu