10 vīriešu tipi, ar kuriem labāk neielaisties

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Visas sievietes vēlas atrast ideālu vīrieti. Tomēr ceļā uz savu ideālo ir vērts zināt, no kādiem vīriešiem labāk ir izvairīties.

Rūdītais vecpuisis
Viņš ir gudrs, apburošs un viegli atrod īstos vārdus, lai tevi pārliecinātu, ka vienkārši līdz šim nav veicies atrast savu īsto un vienīgo. Tomēr nesteidzies sākt plānot kāzas un pirkt balto kleitu. Parasti šāds tips tālāk par vārdiem un solījumiem netiek un galīgi nesteigsies tevi iepazīstināt ar savu ģimeni.

Karjerists
Esot attiecībās ar šādu vīrieti, tu viņam nekad nebūsi pirmajā vietā. Viņš vienmēr būs pārāk koncentrējies uz panākumiem profesionālajā jomā, un visticamāk, ka viņš nespēs tev veltīt pietiekoši daudz laika un spēku.

Mātes dēliņš
Protams, nav slikti mīlēt māti, tomēr ir gadījumi, kad šī mīlestība pārkāpj visas robežas un vīramāte burtiski iebrūk jūsu attiecībās. Šādas attiecības nebūt nav tās veselīgākās. Vēlies, lai viņš jūsu ģimenes lietas apspriež ar māmiņu? Vai varbūt tevi sajūsmina iespēja vienmēr būt otrajā vietā pēc viņa mātes? Tad šāds vīrietis ir kā radīts tev!

Pīters Pens
Šādi vīrieši uzvedas kā vecāko klašu skolnieki, kas nevēlas uzņemties atbildību par paša dzīvi. Viņi ir amizanti un ar viņiem ir jautri, tomēr par īstu atbalstu ģimenei šāds Pīters Pens noteikti nekļūs.

Vīrietis, kurš vēlas visu kontrolēt
Sākumā šāds indivīds var šķist ļoti uzticams un stabils, tomēr neļauj sev uzķerties uz šīs ilūzijas. Ļoti drīz viņš sāks vēlēties kontrolēt tavu paziņu loku, dienas kārtību un pat visnenozīmīgākos sīkumus. Šāds vīrietis nenomierināsies, kamēr tā kontrolē nebūs visa tava dzīve. Tev to tiešām vajag?

Skopulis
Kā uzskata daži speciālisti tad par šādu vīrieti liecina šauras lūpas. Vēl vari veikt atkārtotu pārbaudi - dodies ar viņu uz restorānu, zinot, ka par to noteikti maksās viņš. Pasūti tur visdārgāko ēdienu un vēro viņa sejas izteiksmi – skopulis šādā situācijā noteikti saviebsies. Uzskati, ka šāda ekonomija labi ietekmē ģimenes budžetu? Tu vari būt pilnīgi droša, ka šādi viņš ekonomēs gan uz tevi, gan jūsu bērniem.

Sliņķis
Iespējams, ka viņš ir saņēmis mantojumu vai ka viņam ir bagāti vecāki. Tomēr jebkura nauda agrāk vai vēlāk beidzas, bet prasme naudu nopelnīt paliek uz visu mūžu. Tāpēc, ja vēlies būt pārliecināta par savas ģimenes nodrošinātu nākotni, tad meklē tādu vīrieti, kurš spēs to izdarīt pats ar saviem spēkiem.

Puisis, kurš skumst pēc savas bijušās
Arī šāda tipa vīriešiem nav vērts tērēt laiku. Ja jau viņš pat katrai pretimnācējai stāsta par to, kā viņam pietrūkst savas bijušās, tad iedomājies, kāds būs jūsu randiņš. Kāpēc gan jaukt savās attiecībās kādu trešo? Viņa bijušās ēna vienmēr būs kaut kur starp jums.

Mūžīgais romantiķis
Rūdītais vecpuisis visiem spēkiem centīsies no atbildības izvairīties, turpretī romantiķis būs pilnīgs pretstats un burtiski alks pēc laulības. Attiecības ar šo tipiņu būs kā bezgalīgs medusmēnesis, tomēr, tiklīdz zudīs sajūtu svaigums, arī viņš vairs ilgi ar tevi nebūs. Stipru ģimeni ar tādu tu nekad neizveidosi.

Puisis, kurš pastāvīgi meklē kādu labāku
Viņš nekad nekad nav pārliecināts, ka tu esi viņa īstā. Tāpēc nebrīnies, kad pamanīsi, ka viņš uzmanīgi nopēta visas apkārtesošās sievietes. Neizskatās pēc pārāk uzticama varianta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu