Vīrietis alkohola reibumā netiek galā ar automašīnas vadību un tā apgāžas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Vakar kāds vīrietis alkohola reibumā netika galā ar automašīnas vadību, un tā apgāzās.

Kā uzzinājām Valsts policijā, negadījums noticis vakar plkst.19.06 Kocēnu novadā. 1961.gadā dzimis vīrietis alkohola reibumā ar automašīnu «Honda Stream» nobrauca no ceļa un automašīna apgāzās. Negadījumā cieta automašīnas pasažiere - 1958.gadā dzimusi sieviete.

Savukārt plkst.6.50 Saldus novadā Jaunauces pagastā, Jaunaucē, 1998.gadā dzimis jaunietis ar automašīnu «Opel Vectra» ietriecās kokā. Automašīnas vadītājs tika nogādāts slimnīcā.

Vakar plkst.14.30 Burtnieku novadā, Valmiermuižā, 1968.gadā dzimis vīrietis arī netika galā ar automašīnas vadību un nobrauca no ceļa. Negadījumā cieta 1980.gadā dzimusi auto pasažiere, kura nogādāta slimnīcā.

Vakar plkst.18.15 Dobelē, Meža prospektā 28, 1993.gadā dzimis vīrietis ar motociklu «Suzuki» ietriecās sētas stabā. Pēc negadījuma motocikla vadītājs nogādāts slimnīcā.

Kā paskaidroja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā, vīrietis izbrauca no sētas, bet ietriecās stabā, tāpēc tika izmests uz ielas braucamās daļas. Viņš guva brūci galā, kā arī kājas traumu.

Vēl vakar plkst.19.50 Babītes novadā 1987.gadā dzimis vīrietis ar motociklu «Suzuki» izraisīja sadursmi ar automašīnu «BMW», kuru vadīja 1954.gadā dzimis vīrietis. Pēc negadījuma slimnīcā nogādāts motocikla vadītājs un automašīnas pasažiere.

Vakar Latvijā reģistrēti 80 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 22 cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu