Līdz rītausmai Hugo meklējumi bija nesekmīgi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Bērniņu atrada viens no brīvprātīgajiem ap 6:20 Bērzciemā mežā guļam sūnās aptuveni 40m no ceļa. Puisītis ir nodots vecāku rokās. Bērniņu vēl apskatīs mediķi, taču pirmajā mirklī šķiet, ka puisītim nekas nekait, redzami vien kukaiņu kodumi. Policija pateicas ikvienam, kurš iesaistījās meklēšanas operācijā. Meklēšanā bija iesaistīti 30 Valsts policisti, 40 zemessargi, 5 pašvaldības policisti un daudzi brīvprātīgie. Meklēšana noritēja gan no gaisa ar NBS helikopteru, gan uz zemes, piesaistot arī kinologu.

Kā liecina koordinatoru sapulcē runātais, tad arī bērniem, kuri spēlējās kopā ar puisēnu, īsti nav jausmas, cikos mazulis pazudis - vai ap septiņiem, vai pāris stundas vēlāk, kad konstatēts, kad bērns pazudis un zvanīts policijai.

Uz vietas brīvprātīgos koordinē Engures novada pašvaldības policijas priekšnieks Jānis Vancāns. Ikkatrs, kurš vēlas iesaistīties un palīdzēt, aicināts sazināties ar viņu, zvanot 29193503.

Pirms uzsākt meklēšanu, aicinām brīvprātīgos sagatavoties. Pēc pulksten 5 jau lukturīti vairs nevajadzēja, taču naktī lija un viss ir slapjš, tāpēc vajadzīgi kājās silti zābaki.

Engures pagastā kempinga «Abragciema Baloži» teritorijā pazudis divadīgs puisītis; policija aicina atsaukties ikvienu, kuram ir kāda informācija par bērna atrašanās vietu.

Svētdienas vakarā ap pulksten 19.30 Engures pagastā kempingā «Abragciema Baloži» puisītis uz brīdi atstāts rotaļājamies ar citiem bērniem smilškastē, kamēr bērna mamma devās nomazgāt traukus. Kad māte atgriezās pēc bērna, tas vairs nebija atrodams un nav atrasts vēl līdz šim brīdim.

Policija aicina atsaukties ik vienu, kuram varētu būt kāda informācija par bērna atrašanās vietu vai kāda cita noderīga informācija, zvanot 110, 63004200 vai 63104102.

Bērns bija ģērbts pelēkā džemperī, kājās oranžas bikses un galvā strīpaina cepure ar nadziņu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu