Latviešu dizaineru pērles pirmajā pop up konceptveikalā Berlīnē

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

1.jūlijā Berlīnē tiks atvērts Po Berlin (PAVILJONS Berlin), kas ir pirmais konceptveikals ārpus Latvijas robežām, kurš fokusēsies uz latviešu dizaineru darbiem. Veikals Po Berlin atradīsies adresē Torstrasse 161, vietējo modes un mākslas sekotāju iecienītajā Mittes rajonā. Paviljona pārstāvji vietas izvēli pamato ar apkārtesošajiem kaimiņiem- konkurentu konceptveikaliem, mākslas galerijām un tūristu iecienītām stilīgām kafejnīcām un bāriem.

Po Berlin varēs atrast tādus zīmolus kā - Mareunrols, Keta Gūtmane, Elīna Dobele, OneWolf, Deeply Personal, Baiba Ladiga, Miesai, QooQoo, kā arī starptautiskiem panākumiem bagātos latviešu izcelsmes luxury zīmolus Victoria/Tomas un Fyodor Golan, no kuriem pirmie bāzēti Parīzē, otrie Londonā.

Berlīnes Paviljonā būs pieejams arī žurnālistes Agneses Kleinas veidotais grāmat-žurnāls Benji Knewman, kā arī Latvijas Mākslas Akadēmijas Modes nodaļas absolventu (Sigita Sniegs, Sanda Feldberga, Dita Enikova) darbi.

«Strādājot Berlīnē un iepazīstot Berlīnes modes tirgu, kurā ir daudz patērētāju ar spilgtām personībām un kreatīvu ārieni, šķita, ka Latvijas dizaineriem ir liels potenciāls būt ievērotiem», stāsta Po Berlin projekta autors un veikala vadītājs Rūdolfs A. Packēvičs, «Po Berlin mērķis ir izvirzīt alternatīvu Berlīnē jau pieejamajām dizaina precēm, piedāvāt līdzvērtīgu kvalitāti, tomēr atšķiroties ar savu pozicionējumu- atšķirīgu produktu selekciju kā arī demokrātiskāku cenu segmentu».

Foto: publicitātes

"Sapnis par Paviljonu Berlīnē gaisā virmoja jau pāris gadus, tomēr tieši šogad saņēmām drosmi to realizēt., stāsta Paviljona līdzīpašniece Elīza Ceske- Feldmane. "Mūsu

zīmoli tieši šobrīd ir sasnieguši jau tādu starptautiski atpazīstamu līmeni, kad šķita īstais brīdis organizēt pirmo tirdzniecības vietu starptautiskā vidē

un Berlīne ar savu vibrējošo enerģiju un izteiksmīgo stilu šķita īstā vieta, kur sākt stāstīt šo stāstu par Latvijas dizaina identitāti"

Šis ir pirmais Latvijas dizaineru veikals Berlīnē. Veikals sākotnēji darbosies pēc Pop-up principa, tas būs atvērts visu jūlija mēnesi, no pirmdienas līdz sestdienai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu