Rīgas centrā notiks Ziemassvētku koncerts (4)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien plkst. 17 Rīgā, Rātslaukumā notiks Ziemassvētku koncerts "Dziedi kopā ar zvaigznēm", aģentūru LETA informēja pasākuma organizatoru pārstāve Dita Ābola.

Rīgas iedzīvotājiem un pilsētas viesiem uzstāsies populāri Latvijas mūziķi.

Koncertā piedalīsies Marts Kristiāns Kalniņš, Intars Busulis, Zane Dombrovska, "Ladybird", "Jenny May", Juris Kaukulis, Zigfrīds Muktupāvels, Ingus Ulmanis, Jānis Rībens un Dināra Rudāne no grupas "re:public", Arnis Račinskis no grupas "Mofo", Ance Krauze un pavadošais sastāvs "Riga Groove Electro" Denisa Paškeviča vadībā.

Koncerta producents Mārcis Gulbis informēja, ka koncerts "Dziedi kopā ar zvaigznēm" notiks piekto gadu. Līdz šim koncerti notikuši Bastejkalnā, Vērmanes dārzā un divas reizes Doma laukumā.

"Dziedi kopā ar zvaigznēm" ir tradicionāls Ziemassvētku koncerts, kura programmā skan melodijas, kas ik gadu Ziemassvētku laikā dzirdamas radio, koncertos u.c.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu