Kur sagaidīs Jauno gadu? (26)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Snapshots

Pavisam drīz klāt Jaunais - 2011.gads. Vairāk nekā puse iedzīvotāju Jauno gadu plāno sagaidīt mājās, kopā ar ģimeni. Ja Tev trūkst ideju Vecgada vakaram, aicinām ielūkoties TVNET Izklaides&Kultūras sadaļā. Tur var atrast ne tikai dažādu sabiedrisko pasākumu norises laikus un adreses, bet arī smelties idejas citām labām laika pavadīšanas iespējām.

Portāla TVNET un "Snapshots" aptaujā pirmssvētku nedēļā noskaidrots, ka mājās Vecgada vakarā plāno būt 52% cilvēku.

Māju nozīmei Jaunā gada sagaidīšanā ir tendence pieaugt, palielinoties iedzīvotāju vecumam, - tikai trešdaļa jauno cilvēku gadu mijā plāno būt mājās. Savukārt vecumā pēc 40 gadiem šādu svētku svinēšanu izvēlas vairāk nekā 70% respondentu.

Tāpat ievērojami biežāk nekā vidēji svētkus mājās svinēt plāno laucinieki (74%) un nelatvieši (66%).

Daži aptaujātie atklājuši, ka 2011.gada sākumu sagaidīs baznīcā, bet citi - vienatnē pie TV ekrāniem. Būs arī cilvēki, kuri Vecgada vakaru pavadīs mežā, slimnīcā, viesu namos un darbavietās.

Vīrieši biežāk nekā sievietes vēl nav izlēmuši, kur sagaidīt Jauno gadu.

Visneizlēmīgākie šai jautājumā ir jaunieši vecumā līdz 19 gadiem – gandrīz 40% aptaujāto nav izlēmuši, kur svinēt Jauno gadu.

Izskanēja arī viedoklis, ka Jauno gadu nesvinēs vispār.

Foto: Snapshots
Komentāri (26)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu