Atklās "Apģērbu dizaina studiju"

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apvienojoties 10 talantīgiem modes dizaineriem un modes māksliniekiem, Rīgā, Melnsila ielā 13 sāk darbu "Apģērbu dizaina studija".

Studijā iespējams apskatīt un iegādāties apģērbus un aksesuārus no jaunākajām dizaineru kolekcijām, kā arī tajā ir radīti visi apstākļi, lai katrs klients varētu ērti pielaikot vai pasūtīt viņam īpaši dizainētu apģērbu.

Studijā darbojas Indra Miklāva, Artis Štamgūts, Ludmila Kruglika, Elīza Ceske, Arita Varžinska, Vita Radziņa, Sanita Simtniece, Anastasija Golubeva, Dana Ivanova, Marta Toča.

Jaunā studija atrodas skaistajā un atjaunotajā Kalnciema ielas koka māju kvartālā, kas pamazām pārtop par ekselenta dizaina, īpašas atmosfēras, radošu ideju un viesmīlības pārpilnu saliņu, kurā vienmēr gaidīti gan rīdzinieki, gan mūsu mīļās pilsētas viesi.

Jaunie mākslinieki un dizaineri piedāvā iespēju medijos un pasākumos strādājošajiem stilistiem izmantot viņu tērpus un citas studijā iegādājamās lietas visdažādāko ideju realizēšanai, tādā veidā sadarbojoties Latvijā radīta modes dizaina atbalstam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu