«Ziemeļblāzmā» izskanēs koncerts «Un sirds tā laimīgi pukst man»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Svētdien, 14. decembrī, plkst.14 kultūras pilī «Ziemeļblāzma» notiks vokālās grupas «Framest» koncerts «Un sirds tā laimīgi pukst man», informē kultūras pilī «Ziemeļblāzma».

Koncerta «Un sirds tā laimīgi pukst man» programmā apvienotas tradicionālās Ziemassvētku, populārās džeza un Raimonda Paula dziesmas, kurās būs iespēja saklausīt gan pirmssvētku mieru, gan bērnišķīgu priecāšanos par gaidāmajiem Ziemassvētkiem. Koncertā izskanēs arī jauna, vēl plašākai auditorijai nedzirdēta dziesma «Ziemā». Vokālā grupa «Framest» programmu izpildīs «a capella» - bez pavadījuma.

Vokālā grupa «Framest» dibināta 2005. gadā. Kopš 2013. gada to veido pieci draugi - Beāte Zviedre, Jānis Ķirsis, Mikus Ābaroniņš, Roberts Memmēns un Rūta Dūduma, kuri uzstājas ne tikai Latvijā, bet arī pasaulē. Grupa ieguvusi gan vietēja, gan starptautiska mēroga atzinību un panākumus. Latvijā grupa «Framest» sadarbojusies ar tādiem komponistiem kā Raimonds Pauls, Zigmars Liepiņš, Jānis Lūsēns un citi.

Ieeja koncertā būs bez maksas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu