Dodge sāk izrādīt modeli Dart

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dodge

Detroitas auto šovā nākamā gada pirmajās dienās Chrysler grupas uzņēmums Dodge prezentēs kompaktā automobiļa Caliber pēcteci - modeli Dart.

Lai saglabātu intrigu, auto pilnā augumā vēl netiek rādīts un interesentiem jāiztiek ar dažiem virsbūves fragmentiem. Tie, starp citu, liek noprast, ka Dodge Dart ārējais dizains būs visnotaļ sportisks, agresīvs un auto būs cienīgs valkāt emblēmu ar aunu.

Kompaktais sedans Dart tiks kostruēts uz modificētas (pastieptas garumā un platumā) Alfa Romeo Giulietta tehnoloģiskās platformas, un tā šasijas konstrukcijā pēc Dodge informācijas vismaz 68% būs augstas izturības tērauds. Par to, no kā tiks veidoti pārējie 32% automobiļa, ziņu nav.

Foto: Dodge

Tā kā šis ir vēl viens auto, ko Chrysler koncerns gatavo sadarbībā ar Fiat, dzinēju paleti lielā mērā veidos neliela tilpuma motoriņi, taču tie nodrošinās kompaktajam auto adekvātus jaudas un dinamikas rādītājus. Kā viens no potenciālajiem spēka agregātiem tiek minēts 1,4 litru MultiAir dzinējs. Tā tilpums nav liels, taču Fiat 500 Abarth versijā tas attīsta visai cienījamus 160 zirgspēkus.

Dodge Dart tiks ražots rūpnīcā Belvederā, Ilinojas štatā, kuras modernizācijā plānots kopumā ieguldīt 600 miljonus ASV dolāru. Dodge Dart pie dīleriem Savienotajās Valstīs nonāks jau nākamā gada pirmajā ceturksnī, atzīmē Motor.ru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu