Holivudas populārākā diēta rada aizcietējumus (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

LNT raidījuma „Tautas balss” eksperimentam cīņā ar liekajiem kilogramiem pieteikušās jau 200 drosmīgas sievietes. Lai sapņu kleita perfekti izskatītos, viņas gatavas uz visu. Bet kādas ekstrēmas diētu kūres izmanto Holivudas zvaigznes, lai saglabātu slaidos augumus? Viena no Holivudas populārākajām ir Atkinsa diēta. Kāda ir šī zvaigžņu iecienītā diēta, skaidro „Tautas balss”.

Ar šīs metodes palīdzību savus lapsenes vidukļus ieguvušas pasaules apjūsmotās aktrises Renē Zelvēgere, Dženifera Anistone un Ketrīna Zeta Džonsa. Arī puišiem tā nav sveša, diētu izmantojis arī Robijs Viljamss.

Šīs diētas autors ir amerikāņu kardiologs Dr. Roberts Atkinss. Viņš iesaka ēst produktus ar augstu olbaltumu saturu, piemēram, sarkano gaļu un olas, bet atteikties no visiem ogļhidrātiem.

Par to, ka diēta ir efektīva, neviens nestrīdas. Tikai šai tievēšanas kūrei ir savi blakusefekti — aizcietējumi un smirdīga elpa. Tāpat tā paātrina ādas novecošanos un, kā apgalvo britu dietologi, šādas diētas ieturēšana var izraisīt nierakmeņu veidošanos.

Tomēr, neskatoties uz blakusparādībām, šī metode ir populāra visā pasaulē. Atkinsa grāmatu "Dr. Atkinsa jaunā diētas revolūcija" nopirkuši gandrīz 50 miljoni iedzīvotāju. „Tautas balss” eksperimentā gan tiks izmantotas saudzīgākas diētas.

Mīļās dāmas, neaizmirstiet, ka vēl līdz piektdienai varat pieteikties „Tautas balss” eksperimentam, lai jau nākamnedēļ sāktu izmēģināt dažādas novājēšanas procedūras un varētu sākt cīņu par galveno balvu – ekskluzīvu vakarkleitu.

Lai piedalītos akcijā, sūtiet pieteikuma vēstuli uz e-pastu kleita@lnt.lv

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu