Acumirklīgi izskata uzlabošanas triki

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nogurums, stress, laika apstākļi – tie ļoti ātri atsaucas uz sejas ādas stāvokli, taču atbrīvoties no apsārtuma, sausas ādas vai pleķīšiem nav vienkārši. Talkā jāņem inovatīvus skaistumkopšanas produktus un ierīces. Tirdzniecības centrs Spice iesaka sešus iedarbīgus skaistumkopšanas līdzekļus, kas palīdzēs īsā laikā uzlabot sejas ādas stāvokli. Labākais laiks to iegādei Spices veikalos ir līdz 22.maijam, jo ikviens pirkums vērtībā virs 50 eiro piedalās izlozē, kurā 150 veiksminieki laimēs lidojumu uz Londonu divatā.

1Svaigs izskats

Maigu un mirdzošu sejas ādu ļaus iegūt Philips VisaPure Essential attīrīšanas ierīce. Šis, mājas lietošanai paredzētais aparāts apvieno saudzīgas rotācijas un vibrācijas kustības. Tas palīdz atbrīvoties no netīrumiem, kosmētikas un atmirušajām ādas šūnām. Pietiek ar vienu minūti, lai sejas āda iegūtu dabisku sārtumu un svaigumu. Procedūra arī nodrošina labāku ādas kopšanas līdzekļu uzsūkšanos. Starp citu, ierīci vari izmantot pat dušā!

VisaPure, 150,00 EUR, t/c «Spice», veikalā «Douglas».

2Liftinga efekts

Jaunā Clinique Sculptwear nostiprinošā maska ļaus acīmredzami piepacelt sejas ādu un nostiprināt ovālu. Masāžu vari veikt ar rokām vai izmantot kopā ar Clinique Sonic System masāžas ierīci. Maska uz attīrītas sejas un kakla ādas jāuzklāj biezā un vienmērīgā slānī. Veicot masāžu, ņem vērā pareizas masāžas līnijas. Clinique, 54,99 EUR, t/c «Spice», veikalā «Douglas».

3Jaunāka āda ap acīm

ESTÉE LAUDER jaunais divu etapu acu produkts ļauj iegūt izcilu rezultātu. Vispirms jāuzklāj līdzeklis ar pro kolagēna kompleksu, kas atjauno ādas aizsargbarjeru, padarot maigo ādu ap acīm stingrāku, vienlaikus to mitrinot un tonizējot. Pēc tam jālieto krēms, kas piepilda sīkās krunciņas, liekot ādai ap acīm izskatīties jaunākai. Izcilam rezultātam šo komplektu iesaka lietot no rīta un vakarā.

Estée Lauder 92,30 EUR, Douglas, t/c «Spice», veikalā «Debenhams».

4Izlīdzināts ādas tonis

The Body Shop Drops of Light gaišinošais serums palīdzēs atbrīvoties no pigmenta plankumiem un iegūt vienmērīgu ādas toni. Pietiks ar pāris pilieniem seruma no rīta un vakarā, lai āda kļūtu svaiga, gluda un elastīga. Produkta sastāvā ir sarkanā aļģe, kas ietekmē pigmentācijas procesus, pakāpeniski gaišinot tumšos plankumus.

TheBodyShop, 29,50 EUR, t/c «Spice», veikalā «The Body Shop».

5Maskē nepilnības

Nelielas ādas nepilnības un tumšos lokus zem acīm ļaus nomaskēt jaunais Bourjois Radiance Reveal koncentrētais korektors. Tas vienlaikus kalpo kā mitrinošs krēms, viegli izgaismo un aizsargā. Satur Monblāna ledāju ūdeni un hialuronskābi.

Bourjois, 19,99 EUR, Douglas, t/c «Spice», veikalā «Debenhams».

6Mirdzoša seja

Šajā sezonā ļauj ādai mirdzēt un izmantot līdzekļus ar gaismu atstarojošām daļiņām. Douglas jaunās Highlighter kolekcijas izgaismojošais korektors sejai viegli uzklājams, un rada mirdzoši bronzējošu un pērles mirdzuma efektu. Sejas āda izskatās atpūtusies un svaiga visas dienas garumā. Douglas, 9,99 EUR, t/c «Spice», veikalā «Douglas».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu