Vīru spēles: Vaišļa labāk vaksējas nekā skujas (26)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Jums būs jāstaigā augstpapēžu kurpēs un jālieto kosmētika," tik šokējošu ziņu saņēma jaunajam šovam "Vīru spēles" pieteikušies vīrieši. Būdami pārliecināti, ka viņiem būs jāpierāda savs vīrišķīgums — pieteikšanās anketā bija atbilstoši jautājumi —, muskuļotie puiši pat nevarēja iedomāties, ka aiz nosaukuma "Vīru spēles" paslēpts šovs "Sirdspuķīte".

Uz ko ir gatavas "sievietes"?

Desmit tūkstošu eiro balva un vēlēšanās pierādīt savu vīrišķīgumu mudinājusi vairāk nekā 200 dažāda vecuma vīriešus izmēģināt savus spēkus jaunajā raidījumā "Vīru spēles", kam LNT aicināja pieteikties garā un miesā stiprākos puišus. Anketā kandidātiem bija jānorāda, cik reizes viņi var atspiesties un pievilkties, vai paveikts kāds varoņdarbs, vai lēkts ar izpletni un tamlīdzīgi.

Vārdu sakot, jautājumi bija tādi, lai uzturētu iespaidu, ka būs "vīru spēles". Uzzinot, kas tieši viņiem būs jādara, vīrieši tomēr nenobijās un neviens savu kandidatūru neatsauca. Raidījuma žūrija, kuras sastāvs pagaidām gan vēl netiek publiskots, divus mēnešus atlasījusi desmit dalībniekus. Tagad ir zināmi vīrieši, kas divas nedēļas iejutīsies sievietes ādā. Spoguļi, slavenu aktrišu un dziedātāju plakāti, rozā aizkari, garš drēbju pakaramais un vesela rinda augstpapēžu kurpju — viss, lai izbaudītu un saprastu, ko nozīmē būt sievietei.

"Tas ir ekstrēms gājiens un īsts varoņdarbs. Viņiem bija bārda un ūsas. Tagad viņi mācās staigāt augstpapēžu kurpēs, krāsoties. Viņi uzzinās, uz ko ir gatavas sievietes, lai patiktu vīriešiem. Varbūt mēs pārspīlējam, bet tādi ir spēles noteikumi. Es jau sāku just viņiem līdzi," teic raidījuma "Vīru spēles" — "Sirdspuķīte" vadītājs Jānis Vaišļa, piebilstot, ka šovā dominēs karnevāla princips un realitāte.

Tamponi jau nopirkti

Katram šova dalībniekiem ir draudzene vai sieva, un pusei arī bērni. Sievas pirmās uzzināja, ka viņu mīļotie vīrieši divas nedēļas būs sieviešu lomā. "Dalībnieku draudzenes pārdzīvoja, ka viņu vīriem tādā izskatā — puiši ārā drīkst doties tikai sieviešu apģērbā — kāds uzmāksies," stāsta Vaišļa.

"Šodien pamodos un sajutos tā, it kā kosmētiku būtu lietojis jau piecus gadus, lai gan pagājušas tikai trīs dienas. Nesaprotu, kāpēc katru vakaru tā jānoņem. Varētu vakarā gulēt iet tāpat, tad no rīta ietaupītos liekas divdesmit minūtes," prāto viens no raidījuma dalībniekiem. Viņa šova biedrs dižojas: "Bet es šodien paduses noskuvu." "Bet es tamponus nopirku, lai būtu pilns komplekts," piebilst cits.

Komentāri (26)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu