Brūsa Villisa meita izraudzīta par "Miss Golden Globe"

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nākamā gada janvārī notiekošajā "Zelta globusu" pasniegšanas ceremonijā vislepnākais tēvs droši vien būs Holivudas aktieris Brūss Villiss, jo viņa meita Ramera saņēmusi titulu "Miss Golden Globe" ("Mis Zelta globuss").

Viņai šo titulu piešķīrusi Holivudas Ārzemju preses asociācija, un tagad ir viņas kārta daudzo slavenību atvašu rindā izdalīt "Zelta globusus" balvu ieguvējiem. Agrāk šo titulu ieguvuši Džeka Nikolsona meita Loreina, Kevina Kostnera dēls Kevins un Holivudas leģendas Klārka Geibla dēls Džons.

Rameras māte aktrise Demija Mūra divas reizes ir bijusi nominēta "Zelta globusam", savukārt Brūss Villiss ticis nominēts četras reizes un vienu no tām arī šo balvu ieguvis par televīzijas seriālu "Moonlighting" ("Aģentūra Mēnessgaisma").

Pretendenti uz "Zelta globusiem", kas uzreiz tiek uzskatīti arī par galvenajiem kandidātiem uz "Oskara" balvām, tiks paziņoti 13.decembrī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu