Otrdienas horoskops: 7. aprīlis

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops otrdienai, 7. aprīlim. 

AUNS

Var rasties grandiozas idejas bez reāla seguma un vēlme paspīdēt ar vērienu… Tikai diez vai tam būs reāla atdeve. Netērē spēkus tukšgaitā, šodien apdari tikai to, ko patiešām vajag.

VĒRSIS

Būsi pozitīvi noskaņots un smaidīgam cilvēkam daudzas durvis atveras bez problēmām. Domubiedri atradīsies un darbi virzīsies, motivēs novērtējums un cipars bankas kontā.

DVĪŅI

Sekmīga diena ideju prezentācijām, pasākumu apmeklējumiem vai labdarības aktivitātēm. Jo vairāk iesaistīsies dažādos procesos, jo lielākas iespējas satikt domubiedrus, kas vēlas sadarboties.

VĒZIS

Nepavisam nav laika strādāt… Daudzi uzskata tevi par cilvēku, ar kuru var un vajag dalīties domās un rūpēs. Uzklausīt un palīdzēt vajag, ir tikai viena nianse – atceries arī par savām interesēm.

LAUVA

Kamēr citi pēc garajām brīvdienām cenšas ieiet darba ritmā, tu jau esi pirmajās rindās. Lieliski mācēsi izklāstīt idejas un atradīsies cilvēki, kas būs gatavi kopā ar tevi ķerties pie projekta kaut tūlīt.

JAUNAVA

Ko būsi nolēmis, to arī gribēsi paveikt. Iespējams, viss neies kā pa gludu paklāju, bet būs liela apņēmība - ja arī kādi darbi bremzējas, ar neatlaidību panāksi savu.

SVARI

Saņemsi kādas jaunas ziņas – pārsvarā par profesionālo jomu un arī pa kādai baumiņai par kolēģiem vai sadarbības partneriem. Esi uzmanīgs, informācijai ir tendence apaugt ar interpretācijām.

SKORPIONS

Var aktualizēties mācību tēma. Tehnoloģijas attīstās, rodas jaunas metodes – kas bija aktuāls šodien, rīt jau pagātne. Piesakies kursos, dodies pieredzes apmaiņas komandējumā.

STRĒLNIEKS

Ļoti svarīgas naudas lietas, tās ietekmēs noskaņojumu. Iespējams, ka jāizvērtē, ar ko un cik efektīvi esi nodarbojies līdz šim. Varbūt jāmaina darbs vai jāķeras pie jauna biznesa projekta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu