Dānijas karaļpāris vizītē Zviedrijā mēģina kliedēt baumas par karaļa neuzticību

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP / Scanpix

Kopš Dānijai ir jauns karaļpāris - karalis Frederiks X un viņa sieva, karaliene Mērija, pasaule aizvien vairāk seko līdzi abu gaitām. Vēl jo vairāk pēc baumām par Federika iespējamo sānsoli un nesaskaņām ģimenē. Tomēr šķiet, ka abi nolēmuši baumas klīdināt, kopā smaidīgi ierodoties pirmajā karaliskajā vizītē Zviedrijā!

Kad abus sagaidīja Zviedrijā visilgāk valdošais karalis Kārlis XVI Gustavs un Vācijā dzimusī karaliene Silvija, Dānijas karaliskās ģimenes pārstāvji smaidīja un izskatījās starojoši.

Iepriekš sabiedrībā pavīdēja baumas, ka topošā karaļa laulības dzīve ir sašķobījusies. Atsaucoties uz Hola! publicēto informāciju, baumas par romānu starp princi Federiku un filantropi, modeli un televīzijas personību Ženēvu Kazanovu parādījās pēc medijos nopludināta foto, kurā abi redzami kopā prinča privātā ceļojumā uz Madridi.

Foto: Reuters/ScanPix
Foto: Reuters/ScanPix

Austrālijā dzimusī Mērija (52) bija ģērbusies elegantā "Mark Kenly Domino Tan" kleitā, ar karaliski zilu šalli un tumši zilu cepuri ar lenti, bet karalis izskatījās glīti militārajā uniformā. Zviedrijas karaliene bija izvēlējusies košu fuksiju krāsas Kenedijas tipa kostīmu.

Foto: Reuters/ScanPix

Atgādinām, ka 55 gadus vecais Frederiks par karali tika pasludināts 14. janvārī pēc tam, kad no troņa atteicās viņa 83 gadus vecā māte karaliene Margrēte II, kura bija visilgāk valdījušais Eiropas monarhs.

Zviedrijas galvaspilsētā Frederiku un Mēriju sagaidīja arī Zviedrijas kroņprincese Viktorija un viņas vīrs princis Daniels. Ar viesiem tikās arī princese Estela, princis Oskars, princis Kārlis Filips un princese Sofija.

Foto: Reuters/ScanPix

Apmeklējot Dānijas karaliskā pāra pieņemšanu, Zviedrijas troņmantniece Viktorija (46) izskatījās starojoša rozā kleitā. Viņas meita Estelle (12) bija līdzīga toņa kleitā.

Viktorijas vīrs princis Daniels un viņu astoņgadīgais dēls Oskars bija elegantos uzvalkos, bet princis Kārlis Filips militārā uniformā. Karla Filipa sieva, princese Sofija bija tērpusies baltā "Veronica Virta" kleitā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu