Līdaka pārtrauks vadīt Rīgas Zoo Informācijas nodaļu (9)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tā kā drīzumā Ingmārs Līdaka sāks strādāt 9. Saeimā par deputātu, viņš vairs nepildīs Zooloģiskā dārza Izglītības un informācijas nodaļas vadītāja amata pienākumus.

Līdaka informēja, ka novembrī Informācijas nodaļas vadītāja amatā vēl strādās pats, taču, kas būs jaunais nodaļas vadītājs, būs jālemj zoodārza valdes priekšsēdētājam Rolandam Greiziņam.

"Nav jau tā, ka es pavisam aiziešu no zoodārza. Visbiežāk es savu brīvo laiku pavadīšu zoodārzā, jo nav tik viegli aiziet no turienes pēc tam, kad daudzus gadus esi pavadījis kopā ar dabas draugiem, vēl jo vairāk tāpēc, ka beidzot ir nodibināta sabiedriska organizācija - Zoodārza atbalsta biedrība, kuras valdē esmu arī es," atzina Līdaka.

Greiziņš informēja, ka jaunajam Zooloģiskā dārza Izglītības un informācijas nodaļas vadītāja amatam tiks izvirzīts cilvēks no sava vidus, nevis tiks ņemts kāds no ārpuses.

Vēl nav zināms, kurš varētu turpināt Līdakas darbu, taču līdz novembra vidum jautājums tiks atrisināts, informēja Greiziņš.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu