"Domenikss" Salaspilī būvē lielāko tirdzniecības un servisa centru Baltijas valstīs (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viens no vadošajiem auto tirdzniecības uzņēmumiem Latvijā SIA "Domenikss" sācis jauna tirdzniecības un servisa centra būvniecību Salaspilī, kas būs vislielākais un modernākais šāda veida centrs Baltijas valstīs, TVNET pavēstīja uzņēmuma mārketinga nodaļas vadītāja Inga Melngalve. Attīstot jauno tirdzniecības un servisa centru Salaspilī, "Domenikss" savas darbības jaudu plāno palielināt trīs reizes, kas būs nopietns atbalsts klientu apkalpošanā, it īpaši komerctransporta segmentā.

Būvniecība sākta jau šā gada 4. septembrī. Salaspils tirdzniecības un servisa centru ekspluatācijā plānots nodot līdz 2008. gada decembrim. Tajā paredzētas 40 darba vietas vieglo automašīnu un mikroautobusu servisam, 18 darba vietas kravas automašīnu servisam, 18 virsbūves un krāsošanas darbiem.

SIA "Domenikss" valdes priekšsēdētāja Benita Sadauska atzīst: "Šis gads "Domenikss" uzņēmumam ir bijis ļoti nozīmīgs daudzējādā ziņā – tikko nosvinējām "Mercedes-Benz" 15 gadu jubileju Latvijā, šā gada deviņos mēnešos esam sasnieguši visaugstākos uzņēmuma apgrozījuma un pārdoto automobiļu rādītājus. Līdz ar jauno tirdzniecības un servisa centru Salaspilī plānojam palielināt uzņēmuma darbības jaudas trīs reizes, nodrošinot "Domenikss" klientiem visaugstākā līmeņa servisu un dažādu pakalpojumu pieejamību vienkopus, savukārt mūsu darbiniekiem – ērtākus darba apstākļus un vēl mūsdienīgāku darba aprīkojumu."

Jaunā tirdzniecības un servisa centra platība būs 16 000 m2 un kopējā teritorija aizņems 4,4 ha. Tajā atradīsies jauna un mazlietota komerctransporta tirdzniecības salons, vieglo automobiļu, kravas automobiļu un mikroautobusu serviss, virsbūvju remonts un krāsotava, rezerves daļu tirdzniecība, automobiļu mazgātavas, diagnostikas līnijas, piekabju un puspiekabju pilns serviss un aksesuāru tirdzniecība. Atsevišķas darba vietas paredzētas "Maybach" un "Mitsubishi Fuso" automobiļu apkopei.

Salaspils tirdzniecības un servisa centrs būs vismodernāk aprīkotais auto centrs Baltijas valstīs. Tā veidošanā tiks izmantotas jaunākās tehnoloģijas, un tajā būs mūsdienīgākais aprīkojums automobiļu apkopei, remontam un agregātu maiņai.

Jaunajā būvē plānots izveidot arī "Domenikss" Mācību nodaļu ar tehnisko mācību klasēm un speciāli aprīkotām telpām netehniskajām nodarbībām. Plānots, ka Salaspils tirdzniecības un servisa centra telpās atradīsies arī SIA "Domenikss" administrācija. Līdzās automobiļu tirdzniecībai un servisam Salaspils centrā būs pieejami arī līzinga, apdrošināšanas un automobiļu nomas pakalpojumi. Kopumā jaunajā centrā paredzētas 350 darba vietas.

SIA "Domenikss" darbinieku un klientu papildu labsajūtai topošā Salaspils centra telpās plānots izveidot arī ēdnīcu, restorānu, frizētavu un skaistumkopšanas salonu. Darbinieku vajadzībām tiks izbūvēta arī moderni aprīkota trenažieru zāle.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu