Subaru atklāj klasiskās piedziņas BRZ

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kaut arī ziņa par Toyota jauno klasiskās piedziņas kupeju, kas izstrādāta kopā ar Subaru un apgādāta ar opozītmotoru, vēl nav atdzisusi, Subaru jau steidz atklāt savu abu kompāniju sadarbības rezultātu - modeli BRZ.

Vēl pavisam nesen publiskajā telpā nonāca BRZ STI Concept attēli, bet tagad apskatei un vērtēšanai tiek nodotas pirmās sērijveida BRZ bildes. Kā jau bija gaidāms, Subaru automobilis maz atšķiras no Toyota kompaktās kupejas GT 86. Patiesībā ir tā - atšķirības ir tikai ārējā dizaina niansēs un, protams, katram automobilim ir sava markas emblēma.

Foto: Subaru

Citās jomās automobiļi ir identiski. Iespējams, ar laiku GT 86 un BRZ tiks kaut kā diferencēti ar atšķirīgām komplektēšanas un motorizāciju iespējām, bet pagaidām tie abi ir apgādāti ar 2 litru četru cilindru opozītmotoru, kas attīsta 200 ZS un 205 Nm, vilkme aizmugurējiem riteņiem tiek novadīta caur sešu pakāpju manuālo (vai sešu pakāpju automātisko) pārnesumkārbu, auto pašmasa ir tikai 1220 kilogrami un standarta riepu izmērs ir 215/45 R17.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu