Sveiks pērnā gada veiksmīgākos uzņēmumus

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien, 25.oktobrī, Latvijas Nacionālās operas Jaunajā zālē tiks nosaukti 2006. gada veiksmīgākie Latvijas uzņēmumi. Šis ir jau 11. gads, kad laikraksts "Dienas bizness" sadarbībā ar "Lursoft" publicē Latvijas lielāko uzņēmumu "TOP 500" un svinīgi sveic tos uzņēmumus, kuri sasnieguši augstākos komercdarbības rezultātus, sekmējot sava uzņēmuma un valsts ekonomisko izaugsmi.

"TOP 500" svinīgo pasākumu solījis pagodināt Latvijas Valsts prezidents Valdis Zatlers un uzrunāt Latvijas labākos uzņēmējus. Gada vērienīgākā biznesa pasākuma viesi ir Latvijas ekonomiski aktīvā elite, sabiedrisko organizāciju un mediju pārstāvji, mūziķi, sabiedrībā pazīstamas personas. Izklaidējošā daļā – muzikāli un deju pārsteigumi. Par viesu labsajūtu un izklaidi rūpēsies pasākuma vadītāji Normunds Laizāns un Karīna Tatārinova.

Balvas tiks pasniegtas vairākās nominācijās: TOP uzņēmums lielo mazumtirdzniecības uzņēmumu grupā; TOP uzņēmums vidējo mazumtirdzniecības uzņēmumu grupā; TOP uzņēmums lielo ražošanas uzņēmumu grupā; TOP uzņēmums vidējo ražošanas uzņēmumu grupā; Ienesīgākās akcijas Rīgas Fondu biržā; TOP piecsimtais uzņēmums u.c.

Latvijas lielāko uzņēmumu "TOP 500" ir SIA Izdevniecības "Dienas bizness" un SIA "Lursoft" veidots izdevums, kurā ir apkopoti Latvijas lielāko uzņēmumu darbības rādītāji pēc aizvadītā gada neto apgrozījuma, ekonomiskās situācijas attīstības raksturojums gada griezumā, kā arī nākamā gada prognozes nozaru ekspertu skatījumā. "TOP 500" tiek izdots kopš 1996.gada.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu