Dziedi un dejo MarieN Studio!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jauno mācību gadu Marijas Naumovas bērnu - jauniešu studija "MarieN Studio" sāk ar jaunām, aizraujošām nodarbībām pie zvaigžņotiem pasniedzējiem.

Jauno mācību gadu Marijas Naumovas bērnu - jauniešu studija MarieN Studio sāk ar jaunām, aizraujošām nodarbībām pie zvaigžņotiem pasniedzējiem - Dejo ar Zvaigzni 2 uzvarētājas Violas Abramovas, dziedātājām Agneses un Baibas Berķes, LMA pasniedzējas Guntas Stades, 2007. gada labākās kustību režisores Ingas Raudingas, kā arī fascinējošās Ilgas Reiznieces un citiem lieliskiem pasniedzējiem. Plašāka informācija un nodarbību grafiks – www.marien-studio.lv.

Vēlies piedalīties konkursos un dziedāt uz lielās skatuves? Nenokavē - panākumus guvušās popgrupas Rondino un miniPOP izsludina jaunu dalībnieku uzņemšanu. Noklausīšanās 6. septembrī 16:00 un 11. septembrī 20:00 MarieN Studio telpās. Vairāk informācijas par mazajiem dziedātājiem skaties www.marien-studio.lv.

MarieN Studio darbojas jau ceturto gadu, apvienojot dažādu pasniedzēju darbu interesantās un radošās nodarbībās – vokāls, kompozīcija, gleznošana, joga, breiks, hip hops, klasiskais balets, mūsdienu deja, ritma deja, aktiermeistarība, folklora u.c. Mēs mājojam Dailes teātrī (ieeja no Šarlotes ielas).

Ja mums piezvanīsi, visu laipni pastāstīsim – mob. tālr. 267313404 vai ofisa tālr. 67313404; ja uzrakstīsi, atbildēsim - studio@marien.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu