LNT jaunajā sezonā jauni pašmāju seriāli, realitātes šovi un citi pārsteigumi (74)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Neatkarīgā televīzija šogad svin 12. dzimšanas dienu un svētku dāvina arī skatītājiem. Šodien oficiāli tiek atklāta LNT jaunā sezona, kas solās būt interesanta.

Pirmo dāvanu LNT skatītāji jaunajā sezonā saņems jau šovakar. Deviņos vakarā sākas šovs ar nosaukumu "Paldies Dievam, piektdiena ir klāt!''.

Daudz mūzikas, maģija un smiekli garantēti un tas viss trīs burvīgu raidījuma vadītāju kompānijā.

Jautru un interesantu notikumu netrūks arī sestdienas vakaros. Jau rīt sākas Latvijas princešu sacīkstes par kroni un 10 000 tūkstošiem eiro. Sākot ar sacensībām mežos un foto sesijām līdz valša dejošanai. Ejot garo ceļu līdz pelnrušķīte kļūst par princesi meitenēm būs daudz pārbaudījumu.

Katrīna, šova "Latvijas princese" dalībniece: "Tas bija kaut kas tik krāšņs manā dzīvē, tik skaisti, ka varēju to piedzīvot. Tās lēkšanas, skriešanas, katru vakaru vilkām balles kleitas un mūs grimēja, to es atcerēšos visu mūžu."

Vienu no divām finālistēm šova beigās ar savu balsojumu par Latvijas princesi izvēlēs skatītāji.

Savukārt svētdien sākas populārā šova "Zvaigžņu lietus" otrā sezona. Latvijā zināmi cilvēki kāps uz skatuves un dziedās. Raidījumam būs arī jauna vadītāja. Mārim Grigalim jauno zvaigžņu lietu palīdzēs vadīt MTV vīdžejs Žanete Skarule.

Būs arī jauns pašmāju seriāls. Mīlas trīsstūri pilnu ar mīlestību un naidu izdzīvos Intars Rešetins, Normunds Laizāns un Anna Klēvere "Cerību ielā 21".

LNT šosezon Latvijā radītu produktu būs vairāk kā jelkad agrāk.

Andrejs Ēķis, LNT ģenerāldirektors: "Pats svarīgākais ir vietējais, jo tas ir tas, kas mūs atšķir no parējām televīzijām. Mums ir svarīgi runāt par to, kas mūs visus uztrauc, kas mums sāp."

Papildus jaunajiem raidījumiem, filmām un šoviem, protams, turpināsies arī jau zināmie raidījumi un filmas.

Komentāri (74)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu