"Infiniti G37" kabriolets (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Nissan" koncerna premium automobiļu marka "Infiniti" pirmdien izplatīja jaunā "G37" kabrioleta pirmo attēlu, bet pats auto taustāmā veidā debitēs šā gada novembrī Losandželosas auto šovā.

G37 kabriolets ir veidots uz tāda paša nosaukuma kupejas bāzes, taču tam ir trīs daļās salokāms metāla jumts, kurš slēgtā veidā automobilim piešķir sportisku kupejas siluetu. "Infiniti" norāda, ka auto būs pasūtāms ar unikālu interjeru, savukārt audio un gaisa kondicionēšanas sistēmas ir īpaši pielāgotas kabrioleta specifikai - lai teicami darbotos neatkarīgi no tā, vai jumts ir pacelts vai ielaists bagāžniekā.

Nekādas papildu informācijas par jauno modeli nav, vienīgi vadoties pēc nosaukuma var apgalvot, ka auto tiks aprīkots ar 3,7 litru V6 dzinēju (310 ZS un 350 Nm), kurš sastopams citos "Infiniti" modeļos, tostarp Eiropas tirgum paredzētajā "Infiniti EX37".

Pagaidām ir zināms, ka "Infiniti G37" kabriolets ASV tirgū nonāks 2009.gada sākumā, bet par Eiropas tirgu galīgais lēmums vēl nav pieņemts.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu