Klajā nāk modes un stila žurnāls "L’Officiel Latvija" (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

16. augustā klajā nāk starptautisks luksusa klases modes un stila žurnāls "L’Officiel Latvija" latviešu un arī krievu valodā.

"L’Officiel" ir pirmais izdevums Latvijā, kurš ierindojams luksusa klases nišā, to mēdz saukt arī par augstās modes oficiālo seju. Žurnāla mērķauditorija ir labi izglītotas un nodrošinātas sievietes vecumā no 25 līdz 49 gadiem, kuras interesējas par modi, mūsdienu dizainu un stilu, mākslu, veselību un skaistumu, kurām patīk ceļojumi.

Francijā pirmais žurnāla "L’Officiel de la couture et de la mode de Paris" iznāca 1921. gadā. Mūsdienās "L’Officiel" ir Francijas respektablākais modes un stila žurnāls. Latvija ir divpadsmitā pasaules valsts, kas izdod "L’Officiel". Žurnāls iznāk arī Krievijā, Nīderlandē, Grieķijā, Ķīnā, Indijā, Japānā, Brazīlijā, Singapūrā, Ukrainā, Apvienotajos Arābu Emirātos un Serbijā.

Daļu no žurnālā ievietotajiem materiāliem veido Latvijas redakcija, bet daļa ir tulkojumi no franču izdevuma. Pirmā numura lasītāji kopā ar žurnālu dāvanā saņems grupas "Mumiy Troll" CD "Kontrabanda". Žurnālā līdzās citiem materiāliem ievietota arī ekskluzīva intervija ar grupas solistu Iļju Lagutinu.

Latvijā "L’Officiel" kopējā tirāža ir 15 000 eksemplāru. Žurnālu izdod SIA "Premium Media" ar franču kompānijas "S.A.R.L. Les Editions Jalou" licenci. Žurnāla galvenā redaktore ir Jeļena Vlasova. "L’Officiel Latvija" pirmā numura apjoms ir 240 lappuses.

Šogad plānots izdot četrus žurnāla "L’Officiel Latvija" numurus, bet no 2009. gada – 10 numurus gadā (apvienotais numurs jūnijā/jūlijā un decembrī/janvārī).

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu