Aizsnaudies «FedEx» darbinieks kļūst par nelegālu pasažieri kravas lidmašīnā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV kurjerpasta pārvadājumu uzņēmuma «FedEx Express» darbinieks kļuva par nelegālu pasažieri kravas lidmašīnā, aizsnaužoties starp pasta sūtījumiem, vēsta ASV ziņu aģentūra UPI.

«FedEx» darbinieks pamodās, kad lidmašīna jau lidoja no Tenesī štata Memfisas uz Labokas pilsētu tajā pašā štatā, un pieklauvēja pie pilotu kabīnes durvīm.

Drošības apsvērumu dēļ viņš netika ielaists pilotu kabīnē, bet piloti pa telefonu deva viņam norādījumus apsēsties papildu sēdvietā, pastāstīja Labokas Prestona Smita starptautiskās lidostas direktore Kelija Kempbela.

Kad nelegālo pasažieri bija nopratinājusi Labokas lidostas policija, viņš bez aizturēšanas tika nodots «FedEx» amatpersonām. «Nekāda noziedzīga nolūka nebija,» sacīja Kempbela.

«FedEx» preses sekretārs Džims Masilaks paziņojumā par šo incidentu atzina, ka «nebija nekāda apdraudējuma mūsu darbiniekiem vai kravai» un ka kompānija «pilnībā sadarbojusies ar izmeklēšanas iestādēm».

Par incidentu tika informēts arī Federālais izmeklēšanas birojs un Transporta drošības pārvalde.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu