Divu durvju SUV no "Seat"

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Spāņu auto būves komānija "Seat" Frankfurtē prezentēs kompaktklases SUV konceptu "Tribu".

Frankfurtes auto šovs preses pārstāvjiem durvis vēra jau vakar, bet ierindas publikai jaunākie sērijveida automobiļi un konceptauto, tostarp "Seat Tribu", apskatei būs pieejami no sestdienas, 15.septembra.

"Seat Tribu" dizaina autors ir kādreizējais "Lamborghini" dizainers Luks Donkervolke. Auto konstrukcijā virkne mezglu un elementu adaptēti no "Volkswagen Tiguan", taču "Seat" koncepts ir nedaudz mazāks, turklāt atšķirībā no vairuma šīs klases auto tam ir tikai divas sānu durvis.

Plānots, ka "Seat" kompaktais SUV sērijveida ražošanā nonāks 2009. gadā un kļūs par otro spāņu markas apvidus auto līdzās modelim "Altea Freetrack".

Tuvākajā nākotnē "Seat" plāno izlaist vismaz vēl vienu nozīmīgu jaunumu, proti, Ženēvas auto izstādē 2008.gada martā tiks prezentēts nākamās paaudzes "Seat Ibiza" hečbeks, kurš konstruēts uz "Volkswagen" koncerna platformas, kas kalpo par bāzi tādiem mazās klases auto kā "VW Polo" un "Škoda Fabia".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu