Latvijas Zemnieku savienība pulcēsies kongresā

LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Viena no Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) pamatpartijām - Latvijas Zemnieku savienība - šodien pulcēsies ikgadējā kongresā.

Kongresa darba kārtībā ir priekšsēdētāja Augusta Brigmaņa ziņojums par sociālekonomiskajām aktualitātēm, LZS paveikto un turpmākajām iecerēm, kā arī ZZS valdes priekšsēdētāja Armanda Krauzes ziņojums. Kongresā ar uzrunām uzstāsies zemkopības ministrs Jānis Dūklavs, satiksmes ministrs Uldis Augulis un Eiropas Parlamenta deputāte Iveta Grigule.

Kongresā paredzēts arī pieņemt grozījumus politiskās organizācijas statūtos. Kā norādīja partijas ģenerālsekretārs Artūrs Graudiņš, statūtus paredzēts vienkāršot, uzlabojot organizatoriskās lietas.

Uz kongresu aicināts Ministru prezidents Māris Kučinskis, kā arī sadarbības partiju – Latvijas Zaļās partijas, Liepājas partijas un partijas «Latvijai un Ventspilij» pārstāvji.

Patlaban LZS rindās ir 1400 biedru, kas apvienojušies 72 nodaļās.

LZS ar Latvijas Zaļo partiju veido politisko apvienību Zaļo un Zemnieku savienība (ZZS). ZZS ir noslēgts sadarbības līgums arī ar Liepājas partiju, «Latvijai un Ventspilij» un politisko novada attīstības biedrību «Līvāni».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu