Orgasmatrons - patiesas baudas avots (23)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu zinātnieki apgalvo, ka ir atraduši veidu, kā iemācīt sievietēm izjust orgasmu, - ar speciālu ierīci, kurai dots nosaukums orgasmatrons – šis vārds pirmo reizi tika izmantots 1968. gada erotiska rakstura fantastikas komēdijā "Barbarella", kurā galveno lomu spēlēja Džeina Fonda.

Elektronisks implants ļauj sievietēm izjust uzbudinājumu burtiski brīdī, kad tiek nospiesta poga. Šobrīd amerikāņu zinātnieki vēlas noskaidrot ierīces potenciālu frigiditātes ārstēšanai, raksta "New Scientist".

Pirmo reizi ziņas par šo ierīci aplidoja pasauli aptuveni pirms diviem gadiem. Taču ierīces izveidotājs doktors Stjuarts Melojs saka, ka ir saskāries ar neparastu problēmu: viņš cerēja, ka no orgasmatrona izmēģinātgribētājām nevarēs ne atkauties, tomēr pagaidām viņam ir izdevies atrast tikai vienu sievieti, kura atļāva pieslēgt vadus pie savām muguras smadzenēm.

Daži eksperti nebrīnās par sieviešu neatsaucību. Viņuprāt, implants ir pārāk radikāla seksuālo problēmu risināšanas metode.

Pilnīgiem pirmās kārtas klīniskajiem pētījumiem doktoram ir vajadzīga vismaz 10 sieviešu liela grupa.

Otrajā pētījumu posmā Melojs plāno zem pacientes ādas implantēt daudz ērtāku ierīces variantu, kas atgādina parastu elektrokardiostimulatoru, bet tikai ar distances vadību.

Ideja par orgasmatronu Ziemeļkarolīnas sāpju speciālistam Melojam radās pavisam nejauši. Pirms pāris gadiem, veicot kādai sievietei kārtējo sāpju remdēšanas operāciju, doktors, kā parasti, muguras smadzenēm pieslēdza divus elektrodus.

Operācijas laikā pacienti ir pie samaņas, lai varētu pateikt, kad sāpes ir mazinājušās. Paciente pēkšņi sāka no baudas elst un stenēt. Kad profesors pajautāja, kas tad ir noticis, viņa atbildēja: "Jums vajadzētu manam vīram iemācīt darīt tieši tāpat."

Šāda pacientu reakcija ir pazīstama daudziem šādu operāciju speciālistiem, taču Melojs pamanījās patentēt šo ideju seksuālo disfunkciju ārstēšanai. Sākumā viņš mēģināja savu ideju pārdot kādam uzņēmumam, taču, kad kompānija neizrādīja nekādu interesi, Melojs nolēma strādāt viens. Pēc doktora aprēķiniem, pilns implants varētu izmaksāt aptuveni 13 000 dolāru.

Oktobrī uz Meloja aicinājumu atsaucās kāda precēta sieviete, kurai tika implantēts orgasmatrons. Pirmie rezultāti ir vairāk nekā cerīgi. "Kad ierīce tika ieslēgta, paciente paziņoja, ka izjūtot gandrīz nepārejošu uzbudinājumu," sacīja Melojs. "Savas izjūtas viņa aprakstīja kā "patiesi brīnišķīgu erotisku uzbudinājumu."

Pēc profesora teiktā, sieviete, kura četrus gadus nebija izjutusi orgasmu, stimulējošo ierīci nēsāja deviņas dienas. Šajā laikā viņa septiņas reizes mīlējās ar savu vīru un katru reizi sasniedza orgasmu. Vienreiz viņai pat izdevās pirmo reizi mūžā sasniegt vairākkārtēju orgasmu.

Lielbritānijas seksa terapeite Paula Hola apgalvo, ka seksuālo problēmu cēlonis lielākoties ir psiholoģiskas problēmas. "Visbiežākie iemesli ir pašapziņas trūkums un nevēlēšanās eksperimentēt," saka doktore. "Situācijās, kad nav izdevies atrast risinājumu, daži cilvēki varētu apspriest iespēju izmantot implantu, taču es nedomāju, ka šādas operācijas būs populāras."

Taču Melojs ir pārliecināts, ka būs. "Es neuzskatu, ka šī procedūra atšķirtos no, piemēram, krūšu implantiem," saka doktors.

Komentāri (23)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu