Rokasgrāmatu modernai sievietei (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apgāds Zvaigzne ABC laidis klajā Kamilas Mortones rokasgrāmatu modernai sievietei „Kā staigāt augstpapēžu kurpēs” – par to, kā smaidot un ar stilu pieņemt visus dzīves izaicinājumus.

Ja tev kaut reizi mūžā ir nācies raudāt puiša nodevības dēļ, dusmoties uz lāzerprinteri, kaunēties no līgavaiņa vecākiem vai izbarot sunim pašas gatavoto kulinārijas brīnumu, noteikti izlasi šo grāmatu. Tā būs lielisks padomdevējs mājas solī, birojā un attiecību veidošanā, kā arī patīkama izklaide brīvajos brīžos. Īpaša “odziņa” – Džona Galjano priekšvārds, Manolo Blanika, Vivjenas Vestvudas, Dolce&Gabbana un citu skaistuma ekspertu padomi. Grāmatas autore Kamila Mortone ir bezgala šarmanta, iedvesmojoša un apņēmīga sieviete. Viņa ir studējusi modes zinības Londonā, strādājusi žurnālā Vogue, bijusi modes guru Džona Galjano asistente un kurpju dizainera Manolo Blanika iedvesmas avots. Kamila dievina modes pasauli, allaž ir lietas kursā par visiem stilīgajiem jaunumiem un patiešām zina, kā pārvarēt dzīves izaicinājumus. Ne velti grāmata “Kā staigāt augstpapēžu kurpēs” jau tulkota 20 valodās un kļuvusi par bestselleru Lielbritānijā. Grāmatu „Kā staigāt augstpapēžu kurpēs” no angļu valodas tulkojusi Daina Borovska.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu