Judins vērš uzmanību uz diskusiju trūkumu «Vienotības» iekšienē

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Saeimas deputāts Andrejs Judins, kurš kandidē uz «Vienotības» līdera amatu, sestdien partijas kongresā vērsa uzmanību uz diskusiju trūkumu «Vienotības» iekšienē.

Pēc viņa domām, partijas biedri savstarpēji komunicē sociālajā vietnē «twitter.com», jo viņiem trūkst diskusiju partijā.

Judins uzskata, ka «Vienotība» apvieno dažādu uzskatu cilvēkus, tomēr tas neesot iemesls partijas krīzei. «Ir diskusijas, domstarpības, bet tas ir normāli demokrātiskai partija,» viņš teica.

Biedru uzdevums nav tikai atbalstīt partijas līderi, bet arī nepārtraukti strādāt, uzsvēra deputāts. «Mums ir jāpievērš lielāka uzmanība tam, kā mēs strādājam partijā. Katram biedram ir tiesības tikt sadzirdētam,» sacīja Judins.

Viņš arī aicināja partijas biedrus būt iecietīgākiem vienam pret otru un pauda pārliecību, ka «Vienotība» ir labākā partija Latvijā.

Jau vēstīts, ka «Vienotības» pārstāve Inga Priede savā «twitter.com» kontā, diskutējot par homoseksuāļiem, rakstīja: «paldies Dievam! Vācieši savulaik izšāva. Uzlabosies dzimstība.» Tas izraisīja asu reakciju, vairāki «Vienotības» biedri rosināja Priedi izslēgt no partijas rindām, savukārt partijas ģenerālsekretārs Artis Kampars norādīja, ka nekavējoties aicinās to izskatīt valdē, bet, ņemot vērā, ka partijas valdei pašlaik beigušās pilnvaras, to varēs izdarīt tikai pēc jaunās valdes ievēlēšanas.

Iespējams, kongresā tiks izteikts priekšlikums par Priedes izslēgšanu no partijas, liecina aģentūras BNS rīcībā esošā informācija. Pēc šī skandāla Priede atsauca sevi no partijas valdes.

Uz «Vienotības» kongresu sestdien ieradušies teju 500 partijas biedru. Uz partijas līdera amatu kandidē Judins un līdzšinējā «Vienotības» vadītāja Solvita Āboltiņa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu