Reklāmas aģentūras «McCann Rīga» radošais direktors Valters Jonāts kļuvis par uzņēmuma līdzīpašnieku

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere / LETA

Reklāmas aģentūras SIA «McCann Rīga» radošais direktors Valters Jonāts kļuvis par uzņēmuma līdzīpašnieku, liecina «Lursoft» informācija.

Jonāts savā īpašumā ieguvis 15% uzņēmuma pamatkapitāla daļu. Tikmēr pārējie 85% uzņēmuma pamatkapitāla pieder SIA «McCann WorldGroup», kuras īpašnieki ir Kristaps Siliņš (60%) un Ainārs Ščipčinskis (40%).

Līdz šim vienīgais SIA «McCann Rīga» īpašnieks bija SIA «McCann WorldGroup».

Izmaiņas komercreģistrā veiktas šā gada 11.jūlijā.

Reklāmas aģentūra «McCann Rīga» ir daļa no «McCann» komunikācijas grupas uzņēmumiem Latvijā. Grupas uzņēmumi nodrošina zīmolu stratēģijas konsultācijas, dizaina, sabiedrisko attiecību un mediju plānošanas risinājumus.

SIA «McCann Rīga» dibināta 1995.gadā, tās pamatkapitāls ir 85 372 eiro. Pērn uzņēmuma apgrozījums bija 1,541 miljons eiro, bet peļņa - 101 388 eiro.

Kā ziņots, jūlija sākumā «McCann» no Ērika Stendzenieka iegādājusies reklāmas uzņēmumu «Mooz!». Aģentūras iegādes darījuma summa netiek atklāta.

«McCann» pārstāvji lēmumu par iegādi skaidroja ar vēlmi nostiprināt līderpozīcijas Latvijas reklāmas tirgū. Uzņēmuma ieskatā Stendzenieka reklāmas aģentūras «Mooz!» pievienošana «McCann» grupai ļaušot ne vien stiprināt radošo pusi, bet arī daudz mērķtiecīgāk strādāt ārvalstu tirgu apgūšanā.

Par «McCann Rīga» jauno izpilddirektori apstiprināta līdzšinējā «Mooz!» vadītāja Vita Gaisma, savukārt radošo komandu turpinās vadīt Jonāts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu