Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Karstie vistu aknu salāti

TVNET
Facebook LinkedIn Draugiem Twitter
Comments
Foto: PantherMedia/Scanpix

Nepieciešams

  • 500 g vistu aknu
  • pipari
  • sāls
  • sviests
  • lapu salāti
  • tomāti
  • balzametiķis

Pagatavošana

Vistu aknas apcep sakarsētā sviestā, sāla, piparo, apslaka ar balzametiķi. Lapu salātus liek šķīvī, pārkaisa ar sagrieztu tomātu, sāla, piparo, apslaka ar balzametiķi. Vistu aknas kopā ar sviestu, kur tās cepušās, pārliek pāri salātiem. Pasniedz ar svaigu vai grauzdētu maizi.

Facebook LinkedIn Draugiem Twitter
Comments

Tēmas

Lasītākais šodien
Top raksti
Uz augšu