Infiniti pievēršas sev netipiskām tehnoloģijām (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nissan prezidents un vadītājs Karloss Gons Tokijas auto šovā atklājis, ka kompānijas premium zīmols iemēģinās spēkus videi īpaši draudzīgo auto segmentā.

Ar to jāsaprot, ka Infiniti izlaidīs elektroauto un, pēc Gona teiktā, tas pilnībā atbildīšot markas sauklim "Iedvesmojošā veiktspēja" (Inspired Performance). Nissan vadītājs norāda, ka šobrīd tiekot izstrādāta stilīga kompaktklases elektroauto koncepcijas ar četrām sēdvietām un augstu veiktspēju izstrāde.

Infiniti M35
Var atzīmēt, ka Infiniti pavisam nesen arīdzan apstiprināja pirmā hibrīdauto ražošanu. Tas tiks veidots uz jaunās paaudzes M sērijas sedana bāzes un pārdošanā nonāks 2011.gadā. Infiniti norāda, ka tas būs videi draudzīgākais un ekonomiskais auto, kas izlaists zīmola 20 gadu ilgajā pastāvēšanas vēsturē. Piedevām novārtā netiks atstātas arī auto dinamiskās īpašības un ar tām saistītā braukšanas bauda.
Infiniti M35
M35 Hybrid piedziņas agregātu veido 3,5 litru V6 benzīna motors un elektromotors, kas var kalpot gan kā iekšdedzes dzinēja atbalsts paaugstinātas slodzes apstākļos, gan kā ģenerators akumulatoru lādēšanai. Hibrīdsistēmas tehniskos datus Infiniti pagaidām neatklāj.
Infiniti M35
Videi draudzīgo un ekonomisko tehnoloģiju ieviešanas maratons japāņu uzņēmumā līdz ar to nebeidzas, jo pirmo reizi Infiniti dzinēju klāstā tiks iekļauts arī dīzeļdzinējs. Automobili ar V6 dīzeli, kurš izstrādāts īpaši Rietumeiropas vajadzībām, varēs iegādāties jau nākamgad.
Infiniti M35

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu