"Elle" godina Holivudas sievietes

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Beverlihilzas viesnīcā "Four Season's" aizvadīts 16.gadskārtējais žurnāla "Elle" Holivudas sievietēm veltītais pasākums "Women in Hollywood Tribute", kur par sasniegumiem kino industrijā šogad tika godinātas tādas zvaigznes kā Džūlija Endrjūsa, Emīlija Blanta, Keitija Holmsa, Džuliana Mūra, Robina Raita Pena un Renē Zelvēgere.

Pirmdienas vakarā notikušajā ceremonijā "Calvin Klein" kolekcijas "Spotlight" balva pasniegta jaunajai aktrisei Zojai Saldanjai, kura spēlējusi tādās filmās kā "Star Trek" ("Zvaigžņu ceļš") un "Avatar" ("Avatars"), savukārt aktrise Džūlija Endrjūsa apbalvota ar "L''Oral Paris" leģendas balvu. "Pārsteidzošākais, ka manā ceļā gadījās labākās izdevības. Es pamanījos būt īstajā vietā īstajā laikā. Neesmu teikusi - tas nav domāts man, drīzāk jautājusi, ko es varu darīt. Tas man dzīvē ir daudz iemācījis," atzina Endrjūsa.

Pasākumā godināta arī Toma Krūza sieva, aktrise Keitija Holmsa, kura atklāja, ka viņai patīk balansēt starp karjeru un ģimenes dzīvi. "Man patīk savā nodarbē dalīties ar meitu. Mēs kā ģimene esam ļoti aizņemti un, lai viens otru atbalstītu, vienmēr atrodamies ceļā. Ja strādā mans vīrs, mēs dodamies uz vietu, kur viņš strādā, un otrādi. Mēs vienmēr esam tādā kā kustībā, un tas ir brīnišķīgi," sacīja Holmsa. 16.ikgadējo pasākumu "Women in Hollywood Tribute" vadīja aktieris Aleks Boldvins.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu