Pārdoti visi Latvijai paredzētie "Maserati GranTurismo" (13)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušās ceturtdienas vakarā Rīgā, Biržas namā notika jaunā "Maserati GranTurismo" pirmizrāde.

Tas ir pirmais jaunais "Maserati" modelis pēdējo piecu gadu laikā. Turklāt Latvija ir viena no pirmajām valstīm pasaulē, kur tas tiek prezentēts. Savu pasaules debiju "GranTurismo" piedzīvoja šā gada martā Ženēvas auto izstādē.

"Maserati GranTurismo" ir četrvietīgs divdurvju coupe automobilis, kas piemērots gan ikdienas braukšanai, gan tāliem ceļojumiem pa šoseju. Tomēr tā galvenais uzdevums ir veikt lielus attālumus lielā ātrumā, nodrošinot braucējam maksimāli ērtu, drošu un dinamisku braucienu.

Automašīna ir aprīkota ar 4,2 litru V8 dzinēju, kas attīsta 405 zirgspēku jaudu. Līdz 100 km/h automobilis spēj paātrināties 5,2 sekundēs, bet tā maksimālais ātrums ir 285 km/h. Spēkrats aprīkots ar sešpakāpju automātisko pārnesumkārbu, kuru iespējams pārslēgt arī ar taustiņiem aiz stūres rata.

Šobrīd Latvijā jau sākusies jaunā "GranTurismo" pārdošana, un pirmie īpašnieki savus auto varēs saņemt septembrī. Tiesa, šim gadam paredzētie septiņi auto jau ir pārdoti, taču automobiļa tirdzniecība turpinās.

"Maserati GranTurismo" cena "Modena Motors" salonā K.Ulmaņa gatvē sākas ar 66 328 latiem, neskaitot nodokļus.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu