Princis Viljams pilda karaliskos pienākumus viens. Kad redzēsim princesi?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SIPA/Scanpix

Kamēr Velsas princese Ketrīna veseļojas, 41 gadu vecais Velsas princis apņēmīgi pilda karaliskos pienākumus arī viņas vietā. "Žēl, ka Ketrīna šeit nevar būt - viņa ļoti priecātos," viesojoties zēnu baznīcas skolā skolēniem teica princis. 

Princi uz skolu uzaicināja 12 gadus vecais Fredijs Hedlijs, kurš uzrakstīja karaliskajai personai vēstuli. Viljamu Fredija vēstule bija aizkustinājusi un "es apsolīju, ka atbraukšu!"

Tas bija prinča Viljama otrais publiskais pasākums, kopš Velsas princese martā atklāja savu vēža diagnozi. Abi bieži sabiedrībā parādījās kā spēcīga komanda un pagaidām nav zināms, kad vīra un sievas duets atkal kopā sasveicināsies ar tautu. 

Šonedēļ karaliskais eksperts Roberts Džobsons pastāstīja, kā Keitas cīņa ar vēzi ir  “smaga” prinča un princeses attiecībām, jo viņi “mēģina saskaņot savu bērnu labklājību ar viņas diagnozes nopietnību”.

Hello! žurnālam viņš paskaidroja, ka pāris, kas mēneša beigās svinēs savu kāzu gadadienu, veselības cīņas laikā ir kļuvuši “tuvāki”. Viņš piebilda, ka viņu saikne tagad ir “nesatricināma”, piebilstot: “Nav šaubu, ka šobrīd Viljams ir Katrīnas klints."

Foto: SIPA/Scanpix
Foto: SIPA/Scanpix
Foto: AFP/SCANPIX
Foto: AFP/SCANPIX
Foto: AFP/SCANPIX
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu