Maserati.lv - labākais ceļvedis "Maserati" pasaulē (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Modena Motors" – vienīgā oficiālā "Maserati" pārstāvja Baltijas valstīs mājas lapa www.maserati.lv ir sākusi darbu. Turpmāk tieši šeit varēsiet iepazīties ar jaunāko un svarīgāko informāciju par "Maserati" Baltijā un pasaulē.

Šajā mājas lapā atradīsiet ne tikai vispārīgu informāciju par "Maserati" un tā oficiālo pārstāvi Baltijas valstīs, bet arī regulāras ziņas par "Maserati Awards" sasniegumiem pasaules sacīkšu tabulās un "Maserati" rūpnīcas jaunumus.

Mājas lapa veidota kā palīgs potenciālajiem un jau esošajiem klientiem. Mājas lapa nodrošinās plašu informāciju par "Maserati" piedāvātajiem modeļiem – "Quattroporte", "Gransport" un "Coupe", kā arī tieši šeit būs iespējams pirmajam uzzināt par jaunākajiem "Maserati" modeļiem.

"Maserati" mājas lapa piedāvā iespēju konfigurēt savu "Maserati" modeli, izvēloties atbilstošāko interjeru un eksterjeru, izmantojot plašo standartaprīkojuma variāciju klāstu. Šis "Masearti" interneta automašīnas konfigurators ir saņēmis atzinību kā labākais pieejamais automašīnu konfigurators virtuālajā tīmeklī.

Mājas lapā ir iespējams atrast informāciju par plašo papildu pakalpojumu klāstu – iespējamajiem testa braucieniem, iespējām apmeklēt "Maserati" braukšanas kursus un rūpnīcu.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu