Inga Priede pēc izrunāšanās tviterī atsauc sevi no «Vienotības» valdes

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Partijas «Vienotība» Kandavas novada nodaļas vadītāja un pašvaldības deputāte Inga Priede, kuras izteikumi mikroblogošanas vietnē «Twitter» vakar izpelnījās plašu kritiku un nosodījumu, atsaukusi sevi no «Vienotības» valdes locekles amata, informēja «Vienotības» priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa.

Priede arī atvainojoties tiem, kuri «viņas izteikumus esot pārpratuši». Politiķe neesot gribējusi nevienu aizvainot.

Āboltiņa uzsvēra, ka šādi izteikumi, kādus tviterī pauda Priede, nav pieļaujami. Priedes paustais noteikti nav partijas nostāja un ir pretrunā ar to, atzīmēja Āboltiņa.

Priede vakar tviterī pauda naidīgus, pret homoseksuāliem cilvēkiem vērstus izteikumus, kuri izpelnījās vairāku citu tvitera lietotāju nosodījumu. Priedes izteikumus kritizēja arī viņas partijas biedri. Pēc tam viņa savus naidīgos tvītus izdzēsa, tomēr vērīgi čivinātāji, ņemot vērā līdzīgus gadījumus, kad divdomīgu repliku autori attopas un savus ierakstus dzēš, paspējuši Priedes izteikumus iemūžināt ar ekrānšāviņa palīdzību.

Jau vakar tviterī vairāki «Vienotības» biedri rosināja šo jautājumu izskatīt partijas valdes sēdē. Arī partijas ģenerālsekretārs Artis Kampars rakstīja, ka rosinās šo jautājumu izskatīt valdes sēdē. Pagaidām gan «Vienotības» valdes ārkārtas sēdes šonedēļ nav plānotas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu