Pirmā pašmāju dizaineru tērpu galerija

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Iepirkšanās centrā Sky&More atvērta pirmā LMA jauno modes mākslinieku galerija Latvijā.

Šeit ikviens apmeklētājs var gan apskatīt, gan arī iegādāties unikālus un oriģinālus tērpus. Galerijā jebkuram interesentam būs iespēja veikt arī individuālos pasūtījumus tērpu izveidē un iegūt jauno modes dizaineru kontaktus turpmākajai sadarbībai! Katru dienu galerijā uz vietas darbosies un būs satiekams kāds no 17 jaunajiem modes māksliniekiem: Zane Poriete, Sanita Simtniece, Dana Ivanova, Edīte Treija, Iveta Vilne, Ludmila Kruglika (MILA), Arita Varžinska, Elīza Ceske, Vita Radziņa (witish), Marta Toča, Anastasija Golubeva, Indra Miklāva, Artis Štamgūts, Inga Šulce, Baiba Bērziņa-Skrīvere, Dace Krieviņa-Bahmane, Ieva Janelsiņa, Agnese Narņicka (Hypnosis Fashion). Daudzi no šiem jaunajiem talantiem ir guvuši atzinību gan Latvijas mēroga konkursos, gan arī ārvalstīs. Piedalījušies Latvijā organizētajās un ārvalstu skatēs. Ārpus LMA studijām, vairāki no šiem modes māksliniekiem savas zināšanas modes jomā ir papildinājuši arī Eiropas mākslas augstskolās.

Visi, kuri meklē svaigus un unikālus risinājumus modē, vēlas savu garderobi papildināt ar oriģinālu un tiešām iespaidīgu apģērbu, šī modes un mākslas galerija būs īsts atradums! Mākslas galerija atrodas Sky&More 2. stāvā, darba laiks katru dienu no plkst. 12:00 līdz 20:00.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu