Seksa vietā vakariņas (6)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gandrīz puse Lielbritānijas iedzīvotāju dod priekšroku gardām vakariņām, nevis vētrainai mīlas naktij, kas pavadīta gultā ar seksuālu partneri.

Kā apgalvo sociologi, tikai 13 procentu aptaujāto pārliecinoši apgalvojuši, ka, atnākot vakarā no darba, vēlas seksu. Pārējiem tīkamāka šķiet mājīguma izbaudīšana un sātīgas vakariņas. Britu sociologi veikuši aptauju starp Lielbritānijas iedzīvotājiem, lai noskaidrotu, par ko valsts iedzīvotāji vakaros visbiežāk sapņo.

Gandrīz puse aptaujāto – 45% respondentu – minējuši, ka galvenā vēlēšanās pēc darba ir garšīgi paēst, bet no romantiskām spēlītēm ar partneri viņi būtu gatavi atteikties. Tiesa, daudziem nekas nebūtu pretim pret vakariņām labā kompānijā. Aptaujas materiālos redzams, ka stiprā dzimuma pārstāvji vēlētos pavakariņot kopā ar Andželīnu Džoliju, bet sievietes par galdabiedru iecerētu Džordžu Klūniju.

Pētnieki uzskata, ka atteikšanās no seksa darbdienu vakaros ir likumsakarīga. Pēc viņu domām, trauksmainā un nervozā dzīves tempa dēļ attīstīto valstu iedzīvotāji sūrās darbadienas nobeigumā tiecas pēc vienkāršiem un pasaulīgiem prieciņiem, un viens no tiem ir vakariņošana mierīgā gaisotnē vai tīkamā kompānijā.

Turklāt saskaņā ar aptauju vairāk nekā ceturtā daļa respondentu paziņojuši, ka galvenais prieks vakaros nav vakariņas vai nodošanās mīlas priekiem, bet vienkārši mājīga noskaņa un kārtība mājās. Tikai 13% aptaujāto ar pārliecību paziņojuši, ka pēc darba sapņo par satriecošu seksu ar mīļoto.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu