Subaru mainīs imidžu (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Subaru

Losandželosas auto šovā, kas norisināsies no 17. līdz 28. novembrim, Subaru plāno prezentēt imidža maiņas vēstnesi - īpašu konceptauto.

Par izstādei sagatavoto īpašo konceptauto pagaidām nav zināms pilnīgi nekas, izņemot faktu, ka tas iemieso Fuji heavy Industries autobūves nodaļas jauno saukli Confidence in Motion jeb "pārliecību kustībā".

Kā norāda Subaru, sauklis veidots, apvienojot konfidenci jeb pārliecību par uzņēmuma vēlmi un spēju radīt teicamu inženierijas produktu, savukārt in Motion jeb vārds kustībā atspoguļojot Subaru apņēmību īstenot jaunas inovācijas, lai apmierinātu pircēju vēlmes mainīgajā pasaulē.

Subaru preses materiālos teikts, ka uzņēmuma pārliecība ir auto, kurš nav tikai pārvietošanās līdzeklis. Pēc uzņēmuma domām, automobilim ir jābūt izklaidējošam un tādam, kas spēj nodrošināt dvēseles mieru. Grūti iztēloties, kāds varētu būt šāds auto, taču pastāv iespēja, ka Losandželosā tiks prezentēts ilgu laiku tapušais Toybaru jeb Toyota un Subaru kopīgiem spēkiem izstrādātā kupeja. Tas, protams, ir tikai minējums, bet šķiet, ka preses relīzei pievienotajā ilustrācijā ir redzams tieši šāds auto.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu