Subaru prezentēs hečbeku ar hibrīddzinēju (12)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gaidāmajā Tokijas auto šovā Subaru gatavojas parādīt Hybrid Tourer Concept, kura dzīšanai uz priekšu atkarībā no apstākļiem tiek izmantots kāds no trim jaudas avotiem vai to komplekts.

Subaru Hybrid Tourer Concept ir pēc koncepcijas ir hečbeks ar mazliet futūristisku dizainu un labākajām japāņu markas automobiļu īpašībām. Tā, piemēram, konceptauto ir apgādāts ar simetrisko pilnpiedziņas sistēmu (tomēr aizmugurē tā grīda ir pilnīgi līdzena) un atsaucīgu 2 litru opozītmotoru ar turbopūti. Tā jaudas rādītājus Subaru neatklāj, taču dara zināmu, ka benzīna motoram, kurš sajūgts ar Lineartronic pastāvīgi mainīgo pārnesumkārbu, atkarībā no apstākļiem palīdz elektromotori.

Kopumā Hybrid Tourer Concept ir divi elektromotori - 10 kilovatu elektromotors priekšā pilda ģeneratora un motora funkcijas, savukārt aizmugurē iebūvētais 20 kilovatu motors kalpo tikai auto dzīšanai uz priekšu.

Subaru informācija liecina, ka, sākot gaitu vai braucot ļoti mazā ātrumā, konceptauto izmanto tikai aizmugurējo elektromotoru. Normālos braukšanas apstākļos tiek izmantots iekšdedzes dzinējs, bet paātrināšanās laikā tam asistē aizmugurējais elektromotors. Priekšējais elektromotors savukārt pieslēdzas tikai tad, ja jāpārvar ceļa pacēlums, jo pamatā šis agregāts tiek izmantots litija jonu akumulatora lādēšanai.

Tāpat var atzīmēt, ka Hybrid Tourer Concept ir apgādāts ar jaunākās paaudzes EyeSight+ sistēmu. Tajā ietilpst stereokamera un progresīva iegūtā 3D attēla apstrādes tehnoloģija, kas spēj pazīt gan gājējus, gan riteņbraucējus, strādā kopā ar ierīcēm, kas nolasa situāciju uz ceļa un sazinās ar citiem auto, tādējādi būtiski paaugstinot drošību.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu