Gulbis un Feldmane izveido SIA "Dejo ar zvaigzni" (15)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Politiķis Māris Gulbis un uzņēmēja Iveta Feldmane sadarbībā ar vēl diviem partneriem izveidojuši SIA "Dejo ar zvaigzni". Feldmane pastāstīja, ka kopā ar domubiedriem esot iecerēti vairāki projekti, kuru īstenošanai bijis nepieciešams izveidot uzņēmumu.

Piemēram, esot iecerēts izveidot DVD "Dejo ar zvaigzni", kā arī sadarbībā ar Ventspils domi īstenot projektu "Pēdu iela". Šis projekts aicināšot cilvēkus iesaistīties ar deju saistītās aktivitātēs.

Plašāka informācija par iecerēm tiek solīta jau tuvākajā laikā.

Kā liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas "Lursoft" dati, "Dejo ar zvaigzni" reģistrēts šā gada 14.jūnijā un tā pamatkapitāls ir 2000 latu.

Uzņēmuma valdē strādā Feldmane, Gulbis un Ieva Kemlere.

SIA "Dejo ar zvaigzni" vienādās daļās - pa 25% katram - pieder Feldmanei, Gulbim, Kemlerei un Oļegam Kuzņecovam.

Kā norādīja Feldmane, uzņēmuma izveidošana tiek īstenota autonomi no popularitāti ieguvušā šova veidotājiem un viņiem ar to neesot nekāda sakara. Feldmane un Gulbis bija TV3 veidotā šova dalībnieki, bet Kemlere un Kuzņecovs ir sporta deju dejotāji.

Šovs "Dejo ar zvaigzni" bija viens no veiksmīgākajiem pēdējā laikā televīzijas projektiem.

Jau ziņots, ka martā TV3 šovu "Dejo ar zvaigzni" skatījušies 58,8% jeb 1 300 700 Latvijas iedzīvotāju, liecina mediju, tirgus un sociālo pētījumu aģentūras "TNS Latvia" pētījums.

TV3 sabiedrisko attiecību koordinatore Marta Zandersone informēja, ka šovu "Dejo ar zvaigzni" skatījušies vidēji 46,2% no visiem attiecīgā brīža televīzijas skatītājiem. Šova vienu raidījumu martā redzējuši vidēji 30,5% jeb 675 100 iedzīvotāju.

Šova fināla pārraides laikā TV3 skatījušies vairāk nekā puse jeb 50,2% tā brīža televīzijas skatītāju.

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu