Trūkst naudas ziemas zābakiem (183)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Snapshots

Laukā kļūst arvien aukstāks. Tuvojas ziema. Taču tai gatava ir tikai desmitā daļa cilvēku. Portāla TVNET un "Snapshots" aptaujā daļa ļaužu izteicās, ka nevar sagatavoties ziemai, jo tam trūkst naudas.

Pēc šonedēļ notikušās aptaujas datiem, lielākā daļa cilvēku ir daļēji sagatavojušies drīzumā gaidāmajai ziemai - 37% atzīst, ka dažas lietas aukstajam laikam vēl jāsagādā.

Domās, kad snigs

Daudz ir arī tādu cilvēku, kuri par ziemai nepieciešamajām lietām plānojuši domāt, kad kļūs aukstāks. Tā rīkoties iecerējuši 14% cilvēku.

Negatavojas ziemai

Bet vēl teju ceturtā daļa ļaužu neredz nepieciešamību gatavoties ziemai. Savukārt daži cilvēki ziemu gaida ar šausmām: "Ar šausmām domāju, cik cilvēku ies bojā aukstās ziemas un valdības politikas dēļ."

Trūkst naudas

Daļa ļaužu arī atzīst, ka naudas trūkuma dēļ nevar pienācīgi sagatavoties ziemai.

Trūkst naudas, lai iegādātos visu nepieciešamo - ziemas zābakus un jaku.

Līdzīgs viedoklis: "Neesmu gatavs ziemai, jo nevaru atļauties nomainīt logu un ierīkot jaunu apkuri." Tāpat cilvēkiem arī trūkst naudas esošās apkures darbināšanai un tādēļ viņi nav gatavi ziemai. 

Pirmie upuri

Portāls TVNET jau ziņojis par pirmajiem aukstuma upuriem šajā sezonā. Mediķi ik dienas saņem izsaukumus pie cilvēkiem, kuriem konstatēta ķermeņa atdzišana. Tāpat pēdējās dienās gūti arī pirmie apsaldējumi.

Domā, ka nebūs auksti

Daļa arī domā, ka gaidāmā ziema nebūs auksta: "Vēl nav teikts, ka ziema būs barga, bet gatavs esmu," vai "Neticu, ka būs barga ziema." Lai arī pārliecināti, ka ziema nebūs tik barga kā iepriekšējā, cilvēki jau steidz uzlikt automašīnām ziemas riepas.

Foto: Snapshots

Interneta aptaujā, kurā piedalījās 900 cilvēku, daļa aptaujāto arī piekrita apgalvojumam, ka cenšas nedomāt par ziemu, jo gaida pavasari.

Komentāri (183)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu