No lielveikala Vienības gatvē nolaupa seifu ar briljantiem (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gangsteru filmas cienīga zādzība notikusi kādā galvaspilsētas tirdzniecības centrā. No juvelierveikala nozagts seifs ar briljantiem.

Zādzība notikusi trijos naktī Vienības gatves lielveikalā, kur atrodas arī veikals „Maxima”. Noziedznieki ar zagtu automašīnu izbraukuši cauri veikala stiklotajām ārdurvīm un devušies pēc laupījuma. Seifs ar dārglietām nozagts nepilnas pusminūtes lakā. Pēc tam zagļi jau ar citu automašīnu, kas gaidīja veikala ārpusē, devās prom.

Edgards Dudko, Rīgas reģionālās policijas preses un sabiedrisko attiecību sektora vecākais speciālists: "Veikalā apsargs ir bijis; pēc tam, kad viņš nospieda trauksmes pogu, apsardze ieradās diezgan laicīgi - aptuveni trīs minūtēs, bet bijis jau par vēlu un zagļi bija devušies prom. Respektīvi, zādzība veikta nepilnas pusminūtes laikā. Tā ka var teikt, ka ļoti labi sagatavojušies bija."

Dārglietu vērtība tiek lēsta aptuveni 40 tūkstošos latu. Veikala apzadzējus policijai pagaidām nav izdevies notvert.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu