Iznācis Cosmopolitan maija numurs

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Žurnāla Cosmopolitan maija numurā lasi: Džesika Bīla, kas atbrīvojusies no rātnās meitenes tēla; vīrieši, kuri pēkšņi un pa kluso pārtrauc attiecības; kā nokārtot attiecības ar mammu; ko domā vīrieši par silikona daiļumiem; slavenu dizaineru radītā puķu burvība tavā garderobē; labākā Holivudas trenera padomi iedvesmai sportot.

Vasara ir ceļojumu laiks. Milāna daudzām jaunām sievietēm saistās ar sapņiem par skaistu dzīvi – iespējām studēt mākslu un dizainu, veidot modeles karjeru vai baudīt itāļu kultūru. Cosmopolitan devās uz Milānu un noskaidroja, kā dzīvo latviešu meitenes modes mekā, uz ko viņas tiecas un kādu laimi tur var atrast. Arī žurnāla lasītājas dalās savos ceļojumu iespaidos cosmo.lv.

Vēl žurnālā uzzini par karstākajām modes tendencēm šim mēnesim un modes pamatnoteikumiem krāšņākai dzīvei, par tabu seksā un to, kā top Holivudas zvaigžņu iedegums, kā arī par un daudzām citām lietām, kas padara tavu dzīvi priecīgāku un aizraujošāku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu