Skārleta Johansone saderinājusies video (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu aktrise Skārleta Johansone gatavojas precēties ar kanādiešu aktieri Raienu Reinoldsu, ar kuru satiekas jau vairāk nekā gadu, vēsta žurnāls "People".

"Viņi abi ir ļoti saviļņoti," par saderināšanos žurnālam sacīja Johansones pārstāvis Marsels Parizo.

Trīsdesmit vienu gadu vecais Reinoldss, kurš pašlaik Bostonā kopā ar Sandru Bulloku filmējas kinolentē "The Proposal" ("Bildinājums"), nesen esot Johansoni bildinājis, tomēr pagaidām pāris vēl nav izšķīries par kāzu datumu.

Divdesmit trīs gadus vecā Johansone, kas tēlojusi tādās filmās kā "Girl with a Pearl Earring" ("Meitene ar pērļu auskaru") un "Lost in Translation" ("Pazudis tulkojumā"), pirmdienas vakarā notikušajā Metropolitēna muzeja Tērpu institūta svinīgajā pasākumā nofotografēta ar briljanta gredzenu pirkstā.

Šā gada 20.maijā iznāks Johansones debijas albums "Anywhere I Lay My Head", kurā viņa iedziedājusi Toma Veitsa dziesmu versijas. Dažās dziesmās viņai pievienojies arī Deivids Bovijs.

Reinoldss, kurš piedalījies arī filmās "Definitely, Maybe" ("Noteikti, varbūt") un "Smokin'' Aces" ("Izsvēpēt dūzi"), reiz bija saderinājies ar kanādiešu dziedātāju Alanisu Moriseti.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu