Foto: šā gada seksīgākā dibena īpašniece

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau rakstījām, ka par šā gada konkursa «Latvijas seksīgākais dibens» uzvarētāju kļuvusi rīdziniece Marta Dobele. Piedāvājam aplūkot uzvarētājs fotosesijas bildes.

Pavisam konkursā šogad piedalījās vairāk nekā 20 pretendentes, no kurām žūrija izvēlējās piecas labākās, kuras piedalījās vasarīgā fotosesijā Liepājas pludmalē un arī konkursa finālā, kas notika «Rally Beach Party» laikā 30.augustā.

«Nevienam nav noslēpums, ka Latvijas sievietes ir visskaistākās pasaulē, tāpēc esam gandarīti, ka šogad tik daudzas nolēma atsaukties mūsu aicinājumam piedalīties šajā konkursā. Visskaistākās sievietes visskaistākajā pludmalē - tas ir lielisks salikums, kas nevar atstāt vienaldzīgu nevienu. Vēlos pateikties visām konkursa dalībniecēm un visiem līdzjutējiem un atbalstītājiem,» stāsta organizētājs Mareks Alberts.

Pirmo reizi Latvijas seksīgākā dibena īpašniece tika noskaidrota 2012.gada vasarā, kad ar vislielāko interneta balsu skaitu un augstāko žūrijas vērtējumu piecu finālistu konkurencē pirmajā vietā ierindojās rīdziniece Līva Bērziņa. Pērn konkursā uzvarēja ventspilniece Linda Stebule.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu