Dodge Charger atjaunots (25)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viens no pirmajiem modernajiem amerikāņu muskuļauto, kas iecerēti kā sešdesmito un septiņdesmito gadu modeļu tradīciju turpinātāji 21. gadsimtā, proti, Dodge Charger, ticis atjaunots.

Modernizētajam Charger ir jauns sešu cilindru dzinējs, citādāks ārējais dizains, kas varētu būt labs piemērs simpātiska dizaina evolūcijai, kā arī modernizēts salons.

Interjera bildes pagaidām Chrysler struktūrvienība neatklāj, taču ārējā dizainā uzlabojumi ir redzami - priekšējā daļā automobilim ir jauns radiatora režģis, kas uzsver automobiļa pretenzijas uz muskuļota spēkrata nosaukumu, tas pats niknais lukturu skatiens, kā arī pilnīgi jauns aizmugurējās daļas noformējums, kurā kā funkcionāli un dekoratīvi elementi izmantotas 164 diožu spuldzītes, kā arī hromēti trapeces formas izpūtēja uzgaļi.

Foto: Dodge

Modernizētajam amerikāņu muskuļauto ir jauns 3,6 litru V6 motors, kurš aizstās līdzšinējos 2,7 un 3,5 litru V6 benzīnniekus. Jaunā motora jauda netiek atklāta, taču nav šaubu, ka tas būs spēcīgāks un arī ekonomiskāks nekā aizejošais 3,5 litru motors (250 ZS un 339 Nm). Motoru paletē vietu saglabājis 5,7 litru V8 HEMI motors, kurā pie nelielas slodzes tiek atslēgti cilindri, un domājams, ka nekur nepazudīs arī SRT versijas 6,1 litra V8 jaudas katls.

Pagaidām nav informācijas arī par pieejamajām transmisijām, taču gaidāms, ka no piedāvājuma pazudīs četru pakāpju automāts, bet R/T versiju varēs apgādāt ar automātisku pilnpiedziņu, kurā priekšējiem riteņiem vilkme tiks novadīta tikai īpaši sarežģītos apstākļos.

Charger atjaunots arī moderno tehnoloģiju jomā, proti, auto tagad būs pieejama adaptīvā kruīza kontrole, aklo zonu novērošanas sistēma, kā arī trokšņu izolācijas komplekss, kurā cita starpā ietilpst īpašs vējstikls un priekšējie sānu logi, un "klusākas" riteņu arkas.

Komentāri (25)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu